Parada Delahoya revine in centrul Clujului

Editia din acest an a Festivalului Delahoya va fi deschisa, din nou, de traditionala Parada Delahoya prin centrul orasului, care va avea loc vineri, de la ora 17.

parada delahoya

Strazile Clujului vor fi animate vineri, 14 iunie, de la ora 17, de muzica electronica si spiritul „rave” al Festivalului Delahoya care va renaste direct in inima orasului.

Tineret@Cluj-Napoca 2015 (Capitala Europeană a Tineretului) se alătură Paradei în calitate de co-organizator cu mesajul „Tolerance on the Streets”, cooptând biciclişti şi skateboarder-i alături de camioanele tradiţionale.

Parada Delahoya va străbate timp de doua ore unele din cele mai importane strazi ale orasului în drum spre Valea Gârbăului, locatia unde se va desfăşura cea de a XVII-a ediţie a celui mai vechi festival de muzică electronică din România, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Traseul complet al Paradei Delahoya: Casa de Cultură a Studenţilor – str. Napoca – P-ţa Unirii – str. Memorandumului – Calea Moţilor – str. Câmpului – str. Izlazului – str. Primăverii – Drumul Sf. Ion.

Pe camionul 1 vor mixa Aya Mavra (HU), Phase 3, Dirt Fun, Krisztian, iar pe camionul 2 – Răzvan Dinescu, Raul Hodor, Carciuc şi Motiv.

„Parada Delahoya a fost pentru mulţi ani una din atracţiile principale ale festivalului, nu doar pentru participanţi, dar şi pentru spectatori. Participanţii s-au simţit întotdeauna liberi să danseze şi să arate în mod public că iubesc muzica electronică. Reîntoarcerea paradei Delahoya înseamnă o pată de culoare, de bucurie, de entuziasm tineresc exact în spiritul Clujului, Capitală Europeană a Tineretului 2015. Această reîntoarcere a fost posibilă datorită implicării, în calitate de co-organizator, a echipei Peninsula – partenerul nostru. Îi aşteptăm pe toţi tinerii să se bucure de muzică şi atmosferă alături de Parada Delahoya”, a declarat Horaţiu Dan Dumitraş, directorul Festivalului Delahoya.

Delahoya este primul festival de muzica electronica din Romania, ajuns la editia cu numarul 17, ce va avea loc anul acesta pe 14 si 15 iunie in Valea Garbaului din Cluj-Napoca.

Artiştii care participă la Festivalul Delahoya, sunt:

14 iunie: Electro Stage: Cosmic Gate, Tiefschwarz, Kool, Snatt & Vix, Darius
Breaks Stage: DJ Hype, Emalkay, Codebreaker, Seba 1394, Down, D-Fact, Marwan

15 iunie: Electro Stage: Alan Fitzpatrick, Tres Puntos, Horace Dan D., A.L.C.A., Just D’Light
Breaks Stage: Black Sun Empire feat. Codebreaker, Stereo MCs vs. Bam, Şuie Paparude, DJ Snow & MC Agent, Shiver, Skar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.