Paramedicul SMURD Florin Benea a pierdut lupta cu viața! Dumnezeu să-l ierte!

Diagnosticat cu leucemie în 2014, paramedicul SMURD Florin Benea a murit la un spital din Târgu Mureș. Acesta a fost operat în Italia în luna iunie 2015, iar donatorul de măduvă osoasă a fost chiar mama sa.

florin beneaÎn toamna acestui an au apărut o serie de complicații, iar paramedicul născut în Dej a fost dus la Târgu Mureș, iar medicii nu au mai avut ce să-i facă.

După operația din Italia, Florin Benea a avut un mesaj emoționant: „Mai avem un pic din drumul pe care îl aveam de parcurs. Teoretic, ce a fost mai greu a trecut. Eu trebuie să mai stau încă aici, în preajma spitalului minim 75 de zile, pentru controalele din această perioadă. Urmează recuperarea, dar din fericire aceasta o pot petrece alături de familie. Voi sunteți adevarații eroi, cei care m-ați ajutat enorm! Fără voi cum puteam ajunge aici? Mulțumiri, multe mulțumiri și abia aștept să revin în țară. Îmi este dor de țara noastră așa cum este ea, cu bune și cu rele, dar este țara noastră”, a spus Florin Benea, mulțumindu-le celor care au reușit să adune 150.000 de euro pentru operație, donatori și familie.

Dumnezeu să-l odihească în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.