Părinții clujeni au la dispoziție un Tel Verde gratuit pentru a păstra legătură cu IȘJ Cluj

tel verdeInspectoratul Şcolar Judetean Cluj a înființat un tel verde pentru părinţi care va funcţiona începând cu săptămâna viitoare, în fiecare zi, între orele 8-16.

Scopul acstui „tel verde” este de a facilita comunicarea părinţilor cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, pe modelul celui destinat părinţilor care îşi înscriu copiii în clasa pregătitoare, modalitate de comunicare ce s-a dovedit foarte eficientă.

Pentru întrebări, sesizări, sugestii, la celălalt capăt al firului va fi un inspector şcolar care va discuta cu părinţii clujeni despre ceea ce aceştia doresc să aducă în mod eficient în atenţia conducerii ISJ sau despre problemele pe care le identifică în sistemul de învăţământ clujean.

Astfel, începand de săptămâna viitoare, părintii clujeni pot apela gratuit numarul 08 00 80 03 64 pentru a fi rapid în legătură cu un reprezentant ISJ Cluj.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj reaminteşte că această modalitate de a intra în contact cu reprezentanţii instituţiei se adaugă celorlalte existente: depunerea unor petiţii prin secretariatul ISJ, transmiterea unei petiţii online pe adresa [email protected] sau prin înscrierea într-o audienţă la dl inspector şcolar general, în fiecare luni de la 11-13.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.