Paszkany a deveni tată pentru a patra oară!

Retras din viața publică, omul de afaceri Arpad Paszkany trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu tânăra în vârstă de 28 ani care îi este soție, Ana Feher, devenind tată pentru a patra oară, a anunțat Iuliu Mureșan, președintele clubului FC Hermannstadt la Digisport Special.

Arpad Paszkany şi a Ane Feher, naşii de botez ai celor doi copii ai familiei Măruță, mai au o fetiţă în vârstă de doi ani şi jumătate.

Anamaria Feher este pasionată de modă şi are o afacere în domeniu la Cluj, oraşul în care locuieşte.

Cum s-au cunoscut Ane şi Arpad Paszkany    

Dansatoarea Andrei şi fostul patron al CFR Cluj s-au văzut pentru prima dată într-un club şi nu şi-au mai putut lua privirea unul de la celălalt. 

„Când cunoşti o persoană care îţi place, se produce un flash. Dacă flash-ul, dacă fluturii în stomac nu dispar după două săptămâni, îţi mai dai şase luni în care să te convingi că e ceva sudat, nu e ceva trecător. Dacă flash-ul meu se tot activează şi mă simt fericit, liniştit şi împlinit, înseamnă că am ales bine”, declara Paszkany. Şi la tânăra mămică a fost dragoste la prima vedere.  

Nu-mi puteam lua ochii de la privirea lui. Mă capta. Eu dansam în baletul Andrei când ne-am cunoscut. M-a văzut prima oară în august 2007, la un concert al ei, susţinut cu ocazia centenarului CFR-ului. Un an mai târziu, ne-am întâlnit în clubul Obsession, la un concert Chris Willis. A realizat că mă mai văzuse, eu am fost şocată, nu-mi venea să cred că m-a remarcat, noi neavând, practic, nici un contact de la Teatrul Naţional. M-a întrebat dacă pot să-i dau numărul de telefon şi i l-am dat, convinsă fiind că n-o să mă sune. M-a sunat când eram în tramvai”, povestea amuzată şi tânăra care în urmă cu trei ani a devenit doamna Paszkany şi îi va dări afaceristului al patrulea moştenitor.

Arpad Paszkany mai are doi copii din mariajul de 15 ani cu Kinga de care a divorţat în 2011.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.