Paszkany dă o mică avere pentru Nistor

DAN_NISTORPatronul clubului de fotbal CFR Cluj, Paszkany Arpad, este dispus să facă un efort financiar însemnat pentru a-şi asigura serviciile mijlocaşului Dan Nistor, de la Pandurii Târgu Jiu. În acest sens, preşedintele clubului clujean, Iuliu Mureşan, a transmis pe adresa clubului gorjean o ofertă oficială. 500.000 de euro este suma avansată de oficialii CFR-ului, la care se adaugă nu mai puţin de trei jucători, Ioan Hora, Viorel Nicoară şi Liviu Ganea.

Dan Nistor are 25 de ani şi a debutat în fotbalul „mare”, în sezonul 2009-2010, la Dacia Mioveni, cu care a terminat pe locul III în Liga a II-a. A urmat transferul la Pandurii Târgu Jiu, pentru care a jucat în ultimele trei sezoane. 92 de partide are Dan Nistor în Liga I, toate în tricoul gorjenilor, pentru care a şi marcat de nouă ori. Recent fotbalistul a intrat în vederile selecţionerului echipei naţionale de fotbal a României, Victor Piţurcă.

A debutat în „tricolor” la 14 noiembrei 2012, în victoria României, contra Belgiei. Două selecţii a adunat Dan Nistor la  naţională, iar site-ul de specialitate transfermarkt.de îi evaluează cota de transfer la 1.800.000 de euro. Olteanul a fost monitorizat în returul campionatului recent încheiat de scouteri ai clubului spaniol Malaga, iar Steaua Bucureşti s-a interesat şi ea de serviciile jucătorului.

Dacă preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, va accepta oferta lui Paszkany, 500.000 de euro şi trei jucători la schimb, Dan Nistro va semna cu CFR Cluj un angajament pentru o perioadă de cinci ani. Oficialul din Târgi Jiu negociază şi păstrarea unui procent dintr-un eventual viitor transfer al fotbalistului, în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.