Paszkany: „Puteam obţine mai mult dacă nu jucam în inferioritate”

Finanţatorul CFR-ului s-a arătat mulţumit de remiza pe care echipa sa la obţinut la Istanbul, scor 1-1. Acesta a ţinut să-şi laude jucătorii, dar nu şi pe antrenorul Ioan Andone, a cărui situaţie rămâne incertă.

Rezultatul obţinut la Istanbul l-a convins pe omul cu bani din Gruia să treacă la sentimente mai bune. „Eu am spus chiar înaintea meciului că un egal ar fi rupt din rai, iar băieţii au făcut un meci excepţional, mai ales că au jucat 70 de minute în inferioritate. Rezultatul ne bucură, pentru că ne menţine şansele pentru primăvara europeană, inclusiv pentru Champions League”, a declarat Paszkany la emisiunea Fotbal Focus, difuzată de postul de televiziune LOOK TV.

Numărul 1 la CFR este optimist în vederea următoarelor meciuri: „Avem două partide acasă, pe care le putem câştiga cu Galatasary şi cu Braga, iar apoi meciul cu Manchester ar fi doar de palmares. Dar nici aşa n-am merge la shopping acolo, Manchester nu e un oraş unde să facem cumpărături”.

„Se spune că nemulţumitului i se ia darul, dar eu spun că dacă nu rămâneam în 10, am fi putut obţine şi mai mult. Terenul ne-a dezavantajat. Dar până la urmă, egalul acesta e cât o victorie în condiţiile date. Iar jucătorii vor trebui să dea măsura valorii lor şi în campionat”, a mai afirmat omul de afaceri.

Situaţia lui Ioan Andone rămâne neschimbată, Paszkany a lăsat de înţeles că „Fălcosul” nu este deloc în siguranţă! „Mâine o să fie o analiză pertinentă şi serioasă şi vom lua decizia potrivită. 1,x, 2, se poate întâmpla orice”, a conchis acesta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.