Patru militari romani au fost raniti in Afganistan

militari romani in afganistanPatru militari din cadrul Batalionului 2 Manevră „Yelow Scorpions” au fost răniţi, duminică, în Afganistan, în urma răsturnării blindatului în care executau o misiune, militarii fiind la această oră în afara oricărui pericol şi monitorizaţi de personal medical de specialitate, potrivit MApN.

„Patru militari din cadrul Batalionului 2 Manevră «Yelow Scorpions» au fost răniţi în Afganistan, în urma răsturnării blindatului în care executau o misiune, duminică, 19 mai, în jurul orei 12.00 (ora României). Cei patru militari executau o misiune de patrulare pe autostrada A1, în provincia Zabul din Afganistan când, în urma exploziei unei anvelope, maşina de luptă a grupei de infanterie de tip MRAP în care se aflau s-a răsturnat”, potrivit comunicatului MApN.

În urma incidentului, plutonierul-major Dorin Segedi şi caporalii clasa a III-a Sorin Bănulescu, Sergiu Ola şi Elena Cristina Marin au fost răniţi, precizează sursa citată.

După acordarea primului ajutor la faţa locului, militarii au fost evacuaţi de urgenţă la spitalul din baza militară Apache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.