Patru persoane au fost puse sub control judiciar după vizita DIICOT-ului la fermele de pui din Florești! Vasile Onacă de la Oncos și Viorica Cobârzan sunt printre ei

În urma raziei de miercuri, 19 octombrie, de la fermele de pui din comuna Florești, patru persoane au fost plasate sub control judiciar, fără a fi însă reținute. Este vorba de Vasile Onacă, patronul de la Oncos, Viorica Cobârzan, proprietara fermelor de pui și a abatorului, precum și soții Balaș, proprietarii fermei de pui Puiul Regal din Gilău.

oncos

Procurorii DIICOT Cluj au hotărât să-i plaseze sub control judiciar timp de 60 de zile, cu interdicție de a părăsi țara și de a lua legătura unii cu ceilalți.

Prejudiciul reclamat se ridică la suma de 6 milioane de lei, fiind vorba despre neînregistrarea în contabilitate a operaţiunilor efectuate şi a veniturilor realizate din 2012 și până acum.

Perchezițiile s-ar fi făcut la domiciliul familiei Cobârzan, care controlează ferma de pui din Florești, la fermele Oncos, și la locuința și birourile deținute de familia Balaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.