Patru șoferi clujeni prinși de polițiști fără permis sau sub influența alcoolului la volan!

Polițiștii clujenu au prins patru bărbați care s-au urcat la volan deşi nu aveau permis de conducere sau erau băuţi. Unul dintre aceştia avea o concentraţie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 10 aprilie, în jurul orei 00.30, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca, au depistat un bărbat de 39 de ani, din comuna Baciu, judeţul Cluj, care conducea un autoturism pe strada Cantonului, deşi avea o concentraţie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest.

Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

De asemenea, la data de 10 aprilie, în jurul orei 17.05, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca au depistat un tânăr de 18 ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Timişului, deşi nu este deţinător de permis de conducere. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

La data de 10 aprilie, în jurul orei 23.20, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 35 de ani, din oraşul Huedin, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Câmpia Turzii, deşi nu deţine permis de conducere. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

La data de 9 aprilie, în jurul orei 21.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au depistat un bărbat de 58 de ani, din oraşul Bălan, judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 172 F, pe raza localităţii Sânmarghita, judeţul Cluj, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de peste 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.