Paul reintroduce în meniu gama răcoritoare de vară: băuturi pe bază de ceai verde sau macarons (P)

Poster BauturiReci 70x100În perioada sezonului estival, brutăriile Paul reintroduc în meniu gama de băuturi reci cu arome de fructe, recomandate sub umbrela „Te răcoreşti în stil franţuzesc!”. Clienţii în căutare de arome răcoritoare şi delicioase pot savura cocktailuri pe bază de ceai verde cu mentă (Mojito, Fructul Pasiunii, Măr Verde, Zmeură) sau pe bază de macarons (Zmeură, Fistic, Vanilie, Ciocolată).

„Paul este un brand inovator, care aduce mereu în gamă produse adaptate ocaziilor de consum. Aşa cum ne-am obişnuit clienţii, la începutul fiecărui sezon actualizăm meniul nostru cu produse ce pot fi consumate în funcţie de temperaturile de afară. Astfel, prin campania <<Te răcoreşti în stil franţuzesc>> ‘încercăm să le oferim fanilor noştri posibilitatea de a alege dintr-o varietate de băuturi savuroase pe bază de ceai verde sau macarons. Toate ingredientele pe care le folosim sunt proaspete, delicioase şi numai bune de răsfăţ”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Gama de băuturi răcoritoare este disponibilă doar în brutăriile mari din Bucureşti, Cluj şi Constanţa până pe 30 septembrie 2016.

Mai multe informaţii despre campanie, brutării, produse şi oferte găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România.

În Cluj-Napoca, brutăria Paul se află în incinta centrului comercial Polus Center.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.