Pedofilul din Mănăştur care a încercat să acosteze eleve în zona şcolii „Iuliu Hatieganu” din Cluj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul care a încercat să acosteze mai multe eleve în zona unei şcolii gimnaziale „Iuliu Hatieganu” din Manastur a fost arestat. Dosarul a fost deschis după ce o învăţătoare a postat informaţii pe o reţea de socializare.

„Judecătorul pentru drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Cluj, a dispus faţă de bărbatul cercetat pentru corupere sexuală împotriva minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri arestarea preventivă pentru 30 de zile”, transmite IPJ Cluj.

Bărbatului de 36 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reţinut miercuri seara. Nefericita întâmplare a fost sesizată de către un cadru didactic al Școalii Gimnaziale „Iuliu Hațieganu” din Mănăștur.

„Vreau să vă aduc la cunoștință un incident petrecut lângă școala unde ne desfășurăm semi-internatul. Joi și vineri dimineața un individ parcat într-o mașină pe trotuarul de lângă școala noastră a abordat două fetițe (una din clasa noastră, iar cealaltă din clasa a IV-a). Și-a coborât pantalonii și le-a întrebat dacă vor să-l însoțească. Azi am reușit să îl identificăm. L-am abordat, am pozat mașina și pe el. Am anunțat Poliția, care a spus că va pune mașina sub urmărire. Am discutat cu copiii despre incident și v-am adus la cunoștință, în ideea de a spori siguranța lor„, se arată într-o postare pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.