Percheziţii DNA la cinci primării din ţară. Sunt vizate contractele de deratizare

Percheziţii de amploare în această dimineață ale procurorilor DNA la numai puţin de cinci primării din România! Ancheta vizează contractele de dezinsecţie şi deratizare încheiate de o firmă între 2013-2015 cu municipalităţile din Cluj, Sibiu, Alba, Târgu Mureş şi Zalău.

DNA

DNA efectuează, astăzi, percheziții la Direcția Tehnică a Primăriei Municipiului Sibiu, potrivit unui comunicat remis AGERPRES de către primăria sibiană.

„Conducerea instituției a fost anunțată de un reprezentant al DNA că se vor efectua, astăzi, percheziții care vizează un angajat al Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Sibiu. În acest sens vor fi efectuate percheziții în biroul respectivului funcționar”, a declarat Mirela Gligore, Șef Serviciu Presă și Comunicare din Primăria Municipiului Sibiu.

Totodată, tot astăzi procurorii anticorupție din Cluj-Napoca efectuează 32 de percheziții în mai multe județe, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, a anunțat DNA.

Faptele ar fi fost comise în perioada 2013-2015.

„În cursul zilei de 7 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 32 de locații situate în județele Cluj, Alba, Sălaj, Sibiu, Mureș și Prahova, din care cinci sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se precizează într-un comunicat al DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.