Persoanele fără adăpost din Cluj, identificate de polițiștii locali

Având în vedere temperaturile scăzute pe timpul nopții din această perioadă, polițiștii locali din Cluj-Napoca au desfășurat o serie de acțiuni în perioada 01-05 ianuarie 2017 pentru a depista persoanele fără adăpost de pe raza municipiului.

În urma acţiunilor au fost identificate 21 persoane fără adăpost, dintre care 18 adulţi şi 3 minori, care au fost legitimate şi conduse la Centrul de Găzduire Temporară de pe str. Oaşului nr. 298 şi la cel de pe str. Dragoş Vodă, unde au fost preluate de către angajații din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială și Medicală.

Polițiștii locali verifică zonele frecventate de către persoanele fără adăpost, precum: str. Clinicilor, str. Anina, str. Aurel Vlaicu, Piața Mărăşti, Autogara Beta, Calea Turzii, str. Fabricii de Chibrituri, str. Nirajului, str. Fabricii de Zahăr, Piața Unirii.

„Rugăm cetățenii municipiului să ne sprijine în desfăşurarea acestor acţiuni, iar în cazul în care observă persoane fără adăpost să ne contacteze la numerele de telefon 0264/955 sau 0264/598784-Dispeceratul Poliţiei Locale pentru o intervenție cât mai rapidă în teren”, transmit reprezentanţii primăriei clujene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.