Peste 130 de filme la a 4-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj!

Cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj, eveniment ce va avea loc în perioada 12 – 21 octombrie 2012, vine cu o nouă identitate vizuală şi un concept axat pe comedy-drama.

Peste 130 de filme din 35 de ţări participante, mare parte dintre acestea înscrise în competiţia de lung şi scurt metraj, dar şi în secţiunea specială dedicată producţiilor realizate de academiile de film, peste 100 de invitaţi din industria filmului românesc şi străin, zeci de evenimente conexe (workshop-uri, expoziţii, spectacole stradale, piese de teatru), sunt doar câteva dintre suprizele pregătite de organizatorii Comedy Cluj pentru publicul cinefil clujean, şi nu numai.

Proiecţiile care vor rula în cadrul Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj îmbină comedia, ironia, satira şi parodia sub conceptul generic de comedy-drama.

De asemenea, la fel ca în ediţiile precedente, două jurii de specialitate, unul pentru filmele de scurt metraj şi celălalt pentru filmele de lung metraj, vor acorda premiile festivalului. Din cadrul Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj nu va lipsi nici Premiul de Excelență acordat unei personalităţi a cinematografiei româneşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.