Petrece un concediu de lux într-o resort exotic din Turcia!

Un concediu perfect este acela petrecut în compania familiei sau a persoanei iubite, într-o destinație exotică, învăluită într-un lux copleșitor și care te va face să te simți ca-n cele mai frumoase basme cu prinți și prințese. Dar, pe lângă compania ideală, destinația este și ea o parte importantă a definiției concediului perfect, iar această trebuie aleasă pentru a satisface gusturile comune ale ambilor parteneri.

Una dintre recomandările specialiștilor în turism și vacanțe de vis este Turcia, o destinație care nu va da greș niciodată. Nisipul fin al plajelor turcești, apa cristalină a mării și resorturile de cinci stele din stațiunile turistice din țara „Semilunii” sunt tot ceea ce aveți pentru a petrece un sejur de poveste și relaxant, departe de agitația cotidiană și de problemele cu care vă confruntați zi de zi.

Hotelul Venosa Didim, un resort ultra-modern clasificat la cinci stele, este soluția ideală pentru un concediu de vis la malul mării. Resortul este amplasat în localitatea Didim, la 75 de kilometri de orașul Kusadasi.

Prețurile de cazare în resortul Venosa Didim pornesc de la 37 de euro de persoană, în regim All Inclusive, și poate ajunge până la 80 de euro în plin sezon estival din perioada iulie-august 2017. Dacă doriți să vă rezervați în avans un sejur, veți putea beneficia de reduceri substanțiale și extrem de avantajoase.

Turcia în sine, stațiunile exotice, atracțiile turistice și cultura turcească rămân extrem de atrăgătoare pentru străini și sunt un magnet pentru turiști, în ciuda problemelor politice generate de terorism. Oamenii continuă să găsească în Turcia o țară spectaculoasă și atractivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.