Petrecere cu spumă şi animatoare la Aqua Park Floreşti. S-a lansat gama de săpunuri lichide Gerovital Pure!

Compania Farmec şi-a lansat, duminică, 12 august, gama de săpunuri lichide sub formă de spumă, Gerovital Pure, la Aqua Park Floreşti.

Pentru a da culoare lansării şi a organiza un eveniment cât mai inedit, directorul general al Farmec, Mircea Turdeanu, s-a gândit că cel mai bun lucru pentru această lansare a săpunurilor Gerovital este o petrecere cu spumă în aer liber.

„Această petrecere este una mai inedită. Este o lansare a unor produse Gerovital – respectiv a săpunurilor lichide. Pentru petrecere s-a consumat, după cum e şi normal, câteva mii de tone”, a declarat preşedintele şi directorul general al Farmec Mircea Turdeanu.

Animatoarele au întreţinut atmosfera, iar muzica a răsunat în difuzoarele Aqua Park Floreşti. Şi, în ciuda vremii nefavorabile, oamenii s-au alăturat petrecerii şi nu au ezitat să se „arunce” în spumă pe ritmurile pieselor consacrate. Distracţia „cu spumă” s-a terminat pentru cei mai curajoşi cu o baie în piscina aqua park-ului.

Săpunurile sunt „o cascadă de prospeţime în mâinile tale. sub forma surprinzătoare a spumei. Noile săpunuri luchide sub formă de spumă Gerovitaş PURE vor schimba modul în care te speli pe mâini: mai uşor, mai fresh şi mai distractiv. Acum poţi alege între cele patru sortimente de săpunuri pe care care corespunde cel mai bine nevoilor tale”, este descrierea noilor săpunuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.