Petrecere în scop caritabil pe acoperișul clădirii Multiplex Leul – al treilea eveniment „Day 15” din luna aprilie

Prima petrecere organizată de echipa Day 15 va avea loc pe un acoperiș din Cluj-Napoca, dar nu oricum, ci pentru o cauză nobiă!

rooftop party

Cel de-al treilea eveniment din seria celor gândite să contureze tema lunii aprilie va fi o petrecere caritabilă și avea loc pe acoperișul clădirii Multiplex Leul din Piața Mihai Viteazul vineri, 24 aprilie, începând cu ora 16:00.

În lunile ce urmează, echipa Cluj 2015 se va implica în transformarea unor spații „gri” și triste în unele mai viu colorate, pentru copiii internați la Pediatrie 2, secția Oncopediatrie.

Evenimentul încurajează donațiile care vor veni în sprijinul acestei acțiuni. Este o încercare modestă, dar în care am pus suflet, de a-i face pe cei mici să simtă mediul unui salon ca fiind unul prietenos.

Line-ul petrecerii este format din: Fishman, NOPAME și Marwan.

Peste 150 de clujeni au participat miercuri seară, 15 aprilie, la al doilea eveniment Day 15 de luna aceasta – piesa de teatru „Provizoriu”, jucată de tinerii de la „Reactor de creație și experiment” într-o locație aparte, hala „Remarul 16 februarie”. Hala s-a transformat într-un un spațiu imens „de joacă” pentru actori și a prins viață odată ce clujenii au intrat să vadă spectacolul pus în scenă de Reactor de creație și experiment, în „clădirea-monument” declarată parte a patrimoniului industrial național.

„Suntem extrem de bucuroși de participarea clujenilor, care au venit să vizioneze piesa de teatru „Provizoriu” într-un număr peste așteptările noastre. Evenimentul a fost cu adevărat o premieră și sperăm să reprezinte un imbold pentru noi proiecte artistice, culturale, care să se desfășoare în acest spațiu neconvențional, însă atractiv pentru tineri”, au precizat organizatorii.

piesa provizoriu hala remarul 16 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.