Petrecerea de sâmbătă seara de la Urania, oprită din nou de polițiști!

Sâmbătă seara, 5 iunie, a avut loc o altă petrecere în incinta Urania Palace, iar polițiștii clujeni au descins din nou pentru a opri distracția și a-i trimite pe petrecăreți acasă.

Conform poliției, 52 de persoane au fost depistate sâmbătă seara în incinta Urania, fără a purta mască de protecție.

În cadrul acțiunii, polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre desfășurarea unei petreceri private în incinta unei locații de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat polițiști și jandarmi, constatându-se faptul că în interiorul locației se află un număr de 52 de persoane care nu respectă măsurile de protecție individuală.

Sunt efectuate verificări în scopul identificării organizatorului reuniunii de persoane și luării măsurilor legale care se impun față de acesta.

Persoanele prezente au fost legitimate, urmând a fi luate măsuri de sancționare contravențională, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, pentru nerespectarea numărului maxim de persoane admis în interior la o petrecere privată și nerespectarea programului de funcționare stabilit”, a anuntat IPJ Cluj.

Urania Palace a devenit locația preferată a amatorilor de petreceri underground, însă și oamenii legii au luat în vizor spațiul și îl supraveghează cu atenție. Săptămâna trecută o altă petrere a fost oprită de poliție tot în aceeași locație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.