Phillipe Cohen Solal DJ Set (Gotan Project) vine în premieră la Cluj, la Festivalul 18+ de pe Cetățuie

Cea de a treia ediție a festivalului 18+ va avea loc în perioada 26-27 septembrie în Parcul Cetățuie, iar zeci de artiști din nu mai puțin de 10 țări din lume vor urca pe scenă.

Programul este unul ofertant de concerte ilustrate live, instalații artistice, spații interactive, expoziții și tot felul de ghidușii.

Co-fondatorul renumitului grup de electro tango Gotan Project, Philippe Cohen Solal, vine sâmbătă, 26 septembrie, în premieră la Cluj, unde va urca pe scena 18+ festival pentru un DJ set presărat cu surprize.

Intrarea la eveniment este liberă.

Cu o carieră care se întinde pe aproape 2 decenii, Philippe Cohen Solal este cu siguranță unul dintre cei mai inovatori arhitecți ai sunetului din zona muzicii electronice. Universul muzical Gotan Project, re-imaginat pentru ringul de dans în remix-uri, mashup-uri și piese ale grupului care nu au fost până acum date publicului, completate de o „călătorie muzicală exotică” cum spune artistul, cu sunet de nueva cumbia, moombahton, tribal Monterrey, tropical bass, nu-Brazil, global beats, trap – pentru a dezvălui numai o parte din ce ne pregătește Solal.

18+ editia 3_philippe cohen solal dj set (gotan project)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.