Până mâine, clujenii amatori de gastronomie se mai pot înscrie la un curs de gătit gratuit în cadrul „Arenei Pasionaților” de la Selgros, susținut de Nicolai Tand

Selgros Cash&Carry, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, lansează prima ediție a „Arenei Pasionaților” din Cluj, oferind pasionaților de gătit un curs gratuit de cooking susținut de către Nicolai Tand. Doritorii se pot înscrie la adresa [email protected] până mâine, 9 iunie. Cursul va avea loc pe 14 iunie, în intervalul orar 18:00 – 20:00, în incinta magazinului Selgros Cluj-Napoca din Calea Someșeni nr. 8.

Arena pasionatilor 1

Nicolai Tand a declarat: „Sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă gătit, bucătarie, artă culinară. Talentul se ivește de unde nici nu te aștepți și îmi face o mare bucurie să fiu alături de oameni care gătesc din pasiune, fie că sunt profesioniști sau amatori. În meseria de bucătar înveți în fiecare zi, te inspiră și cele mai surprinzătoare detalii, așa că sunt nerăbdător să particip la Arena Pasionaților. Vom găti împreună, vom crea preparate gustoase și vom îmbina aromele ingredientelor cu prietenia și starea de bine”.

Regulamentul ce include detaliile organizării cursului de gătit al pasionaților poate fi accesat online, pe https://www.facebook.com/Selgros.Romania/ sau la secțiunea de evenimente pe pagina de internet www.selgros.ro.

„Arena Pasionaților” este un proiect dedicat amatorilor de gastronomie. Evenimentul se desfășoară direct pe suprafața de vânzare a magazinului și este un spectacol cu gust pentru toate gusturile.

Atât participanții, cât și toți spectatorii vor afla secrete și tehnici ale artei culinare. Cursul este public și se adresează tuturor celor care doresc să vadă creativitatea pusă în farfurie și să guste din bunătățurile pregătite de cursanți.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.