Primarul Emil Boc a dansat hora alături de tineri la UNTOLD Festival – „Un exemplu pentru toţi primarii”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a prins şi el în horă pe melodia „Nu-i pământ ca şi Ardealul”, în ziua a treia de UNTOLD Festival, alături de cei prezenţi în zona dedicată promovării turismului românesc din cadrul campaniei „Romania All Inclusive”.

Edilul a cântat şi a dansat cot la cot cu tinerii, iar la final şi-a făcut fotografii cu cei prezenţi.

Aprecierile şi laudele pentru Emil Boc nu au întârziat să apară pe reţelele sociale.

„Un astfel de primar este, in primul si cel mai important rand, OM nu partid. Un OM care se gandeste la prosperitatea comunitatii pe care o conduce si, implicit, la binele oamenilor. FELICITARI domnule Primar Emil Boc”, a scris o clujeancă.

„Dincolo de multitudinea de responsabilitătile pe care le aveți și pe care vi le îndepliniți cu brio, făcându-i mândri pe clujeni și nu numai…și dincolo de poziția importantă in care va aflați, sunteți cu adevărat un OM deosebit. Nu doar o figura politica, ci un OM excepțional. Cu deosebită considerație, va transmit cele mai sincere felicitări!”, a scris Raluca Elena.

„Si-apoi sa nu fii mandru ca esti ardelean? Asa oameni, asa primar! Civilizatie,respect, unitate….etc”, a scris o altă clujeancă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.