„UNTOLD-ul persoanelor vaccinate ” ar putea avea loc anul acesta. Vicepremierul Dan Barna: „Avem acordul CNSU”

Ediția din 2021 a festivalul UNTOLD ar putea avea loc în această vară la Cluj-Napoca, dar autoritățile impun o condiție specială.

Întrebat la Digi 24 dacă în vara aceasta ar putea avea loc festivaluri ca UNTOLD sau alte evenimente de acest gen, vicepremierul Dan Barna a declarat că există un acord din partea CNSU în acest sens, dar cu condiția ca participanții să fie vaccinați.

Exact aceasta este vestea, într-adevăr. În momentul de față avem un acord dinspre CNSU și va fi și în ședința de Guvern de astăzi această reglementare care permite un număr mare, limitat la capacitatea firească a spațiului, dar condiția este ca persoanele respective să fie vaccinate”, a declarat Dan Barna la Digi 24.

Premierul Florin Cîțu a anunțat la începutul acestei săptămâni că în ședința de Guvern de joi s-ar putea decide măsurile de relaxare ce urmează a fi aplicate de la 1 iunie.

Am prezentat un calendar al relaxărilor – 1 iunie, 1 iulie, 1 august. Ne ținem de acest calendar. În ședința următoare de Guvern – cred că ședința o să fie joi sau vineri – vom avea măsurile pentru 1 iunie. Dacă este nevoie să ajustăm și pentru celelalte perioade, vom ajusta acum. Am avut discuții (…) cu cei care sunt afectați direct, vom îmbunătăți unele dintre măsuri în funcție de aceste discuții”, a spus Florin Cîțu, marți, înaintea ședinței conducerii PNL.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.