Piața din Dezmir rămâne deschisă

Piața de gros Agro Transilvania din Dezmir a luat o serie de măsuri astfel încât atât producătorii, cât și consumatorii să nu se expună în vreun fel riscului de contaminare cu coronavirus.

„Cea mai mare și mai bine aprovizionată piață agro-alimentară din județul Cluj – Piața de gros Agro Transilvania din Dezmir – rămâne deschisă, clujenii având, în continuare, posibilitatea de a achiziționa produse de cea mai bună calitate, direct de la producători„, transmite Consiliul Județean Cluj.

Piața din Dezmir a luat toate măsurile necesare astfel încât accesul producătorilor și al consumatorilor de produse ago-alimentare românești să se realizeze în condiții de maximă siguranță sanitară, fără a se expune în vreun fel riscului de contaminare cu coronavirus.

„Menționăm, în acest context, faptul că accesul în incinta pieței se poate realiza doar cu mască de protecție, purtată corect. De asemenea, comercianții pun la dispoziția clienților dezinfectanți și materiale sanitare de protecție.

Importanța menținerii deschise a Pieței Agro Transilvania este dată atât de numărul mare al producătorilor care își comercializează produsele în cele aproximativ 35 de spații amenajate în aer liver, cât, mai ales, de aprecierea de care aceasta se bucură în rândul consumatorilor”, precizează CJ Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.