Picnic in the Park – muzică, distracție și relaxare, în Iulius Parc

Știm cât de mult îți place să te relaxezi ascultând muzica ta preferată și petrecând timpul în aer liber. De aceea, ți-am pregătit o nouă ediție Picnic in the Park, cu și mai multă distracție și invitați pe măsură. Iulius Parc vă așteaptă pe tine și pe prietenii tăi să vă bucurați de un picnic muzical și de activități interactive.

Picnic in the Park - Iulius Parc 01

Așa cum v-am obișnuit deja, Iulius Parc continuă să fie un promotor și un susținător al manifestărilor culturale şi al activităţilor recreative, propunându-vă posibilităţi inedite de destindere în spaţiul verde. Picnic in the Park este organizat de Asociaţia Fapte, în colaborare cu Iulius Mall, fiind un eveniment dedicat celor pasionați de muzică, natură și noi modalități de recreere. Startul distracției se dă sâmbătă, 14 mai, la ora 12.00, iar ziua va fi condimentată cu ritmuri antrenante, voie bună, bunătăți în coșurile de picnic și multă relaxare. Ediția din acest an te va surprinde cu un line-up atractiv, care sigur va fi pe placul grupului tău de prieteni. The Kryptonite Sparks vă vor încânta cu o combinație de indie, alternative și hard rock, iar Tango with Lions vor face atmosferă cu o selecție de ritmuri energice. Invitații speciali ai evenimentului vor fi membrii AaRON, veniți în premieră în România, la Picnic in the Park. AaRON este un duo de pop rock din Franța, compus din Simon Buret și Olivier Coursier.

Iulius Parc găzduiește pentru a-l doilea an consecutiv Picnic in the Park, prima ediție a evenimentului atrăgând un public numeros, pus pe distracție. Dacă vrei să îți amintești cât de mult ți-a plăcut, am surprins atmosfera de anul trecut într-un video captivant:

Intrarea este liberă, așa că tot ce trebuie să faci este să iei cu tine voia bună și coșul de picnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.