UBER, spaima taximetristilor, a ajuns si la Cluj-Napoca! Care sunt tarifele pe care le va aplica

Serviciul de „ride sharing” UBER, care permite soferilor sa transporte pasageri cu masina personala, a ajuns si la Cluj-Napoca, potrivit unui anunt postat pe un grup de Facebook dedicat taximetristilor.

uber taxi

„Din surse de incredere aflam ca deja se face training cu viitorii soferi Uber. Pretul cu care se va intra pe piata este estimat intre 1.85 si 2.00 / km. Conform legii 38 este ilegal ce fac cei de la UBER, vezi si multimea de procese castigate de organizatiile taximetristilor din alte orase si daunele pe care trebuie sa le plateasca acestora.

Pana se ajunge la noi, din pacate, la proces, faptul ca ne luptam cu un colos financiar, taximetria, asa cum o stim toti, o sa fie falimentara!”, anunță taximetriștii pe pagina lor de Facebook.

UBER Romania isi anunta la inceputul acestui an intentia de a se extinde si in afara Bucurestiului, iar orasul Cluj-Napoca era vizat.

Uber functioneaza in prezent numai in Bucureşti, iar aplicația a fost descărcată de peste 70.000 de utilizatori.

Intr-o prima faza, in Capitala, şoferii Uber cereau 1.4 lei pe kilometru, dar au mărit apoi tariful peste prețul pieței, la 1.65 de lei pe kilometru.

Nicoleta Schroeder, şefa Uber România, a anunțat la începutul anului că aplicația ar urma să fie lansată și în Cluj, Iași și Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.