Copil de 9 ani, găsit mort în albia Someșului!

Un copil în vârstă de nouă ani din Cluj-Napoca a dispărut duminică seară în râul Someşul Mic, iar scafandrii ISU Cluj au găsit cadavrul acestuia luni, 8 mai. 

„Nu s-a mai putut resuscita, prezenta semne de rigiditate cadaverică”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.

Potrivit autorităţilor, copilul se afla cu un grup de adolescenţi pe malul râului Someşul Mic, iar la un moment dat el şi un alt băiat au decis să intre în apă pentru a face baie, scrie news.ro.

Băiatul de nouă ani însă nu a mai reuşit să iasă din apă, iar în jurul orei 17.00 martorii au alertat ambulanţa la 112. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie, SMURD, precum şi un echipaj al ISU Cluj cu o barcă pneumatică.

Potrivit ISU Cluj, căutările copilului au continuat până duminică noapte şi au fost reluate luni dimineaţă, când la faţa locului intervin şi scafandri ai ISU Mureş.

Poliţiştii clujeni fac audieri în această cauză pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că în zona podului pietonal de peste Someș, pe strada Fabricii de Zahăr, doi minori au sărit în apă, iar unul nu a mai ieșit. Au fost făcute căutări și au fost audiați martorii, dar până la căderea întunericului nu s-a găsit nimic. Scafandri de la Mureș ar trebui să reia căutările„, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Hainele copilului dispărut au fost găsite pe malul Someșului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.