Şcoala clujeană de muzică The Beat aniversează 5 ani de muzică şi proiecte frumoase

Școala de muzică The Beat sărbătorește anul acesta 5 ani de la înființare. Vom marca aceast an important printr-un concert aniversar major care va avea loc în data de 18 mai 2017 orele: 18:30 la Cinema Florin Piersic,  pentru care pregătim cele mai intense momente muzicale.

Prin organizarea acestui eveniment dorim să împărtășim cu publicul larg, iubitor de muzică, bucuria și experiența dobândită în decursul celor 5 ani plini cu amintiri superbe, alături de oameni frumoși și talentați”, declară Ligia Popa, profesor și membru fondator al Școlii de muzică The Beat

Momentele artistice din cadrul concertului vor fi susținute de trupele Vision, Catch-up, The Piano Girls, Alligators, Antik și multe altele, dar și de soliștii școlii noastre.

Marius Popa, profesor și membru fondator al Școlii de muzică The Beat, declară: „Împreună cu Ligia am pornit acum 5 ani de la o idee simplă, de la dorința de a promova și ajuta micile talente să învețe muzică într-un mediu plăcut și printr-un stil de predare diferit de cel prezent în școlile de stat. Această dorință a ajuns la maturitate și ne bucurăm nespus de mult să vedem și să ajutăm în dezvoltarea pe plan muzical a copiilor. Așteptăm publicul în număr cât mai mare să se bucure împreună cu noi de acest eveniment”.

Prețul biletului este de 15 lei, iar acestea se pot achiziționa online accesând site-ul eventbook.ro, https://eventbook.ro/music/bilete-concert-aniversar-5-ani-the-beat-music-school sau direct, de la sediul nostru de pe Calea Turzii nr. 11 sau chiar de la Cinematograful Florin Piersic.

Daca vreţi să ne susţineti, o puteţi face prin donaţii direcţionate spre organizarea evenimentului în contul Asociaţiei The Beat, CIF 33429816, cont: RO29 BTRL RONC RT02 5497 1201, deschis la Banca Transilvania.

Școala de muzică The Beat s-a înființat în anul 2012 din dorința de a facilita accesul elevilor în învățarea unui instrument precum tobe, chitară, voce, fără a se dedica unei școli de stat consacrate, unde procesul de învățare se poate extinde pe mai mulți ani până la obținerea unor rezultate satisfăcătoare. The Beat oferă un proces practic de învățare însoțit de metode de predare non-formale („learning by doing”), ușor de asimilat, interactive, care facilitează dobândirea de noi abilități și cunoștințe ale elevului într-un timp mai scurt decât metodele clasice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.