U-Banca Transilvania, înfrângere în meciul 3 al semifinalei cu Oradea!

După două victorii obținute în primele două meciuri, echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania a cedat în meciul 3 al semifinalei cu CSM CSU Oradea, disputat în Sala Sporturilor „Antonio Alexe”, după un meci intens și controlat autoritar de gazde în primele 15 minute, scor 69-59 (26-9, 19-22, 11-12, 13-16).

Orădenii au știut că sunt cu cuțitul la os și au început meciul ca atare – cu o apărare beton, care nu a mai permis jucătorilor clujeni nici pătrunderi, nici aruncări de la distanță.

Primul sfert consemna o diferență incredibilă de 17 puncte în favoarea bihorenilor, iar începutul celei de-a doua perioade a înrăutățit și mai mult situația alb-negrilor. Oradea a jucat perfect pân în minutul 14, când diferența de scor atinsese 24 de puncte (36-12)!!

A fost momentul în care Aleksandar Rasic, până atunci cu multe ratări la activ, a dat semnalul revenirii.

Până la pauză, U-BT Cluj a mai tăiat din elanul orădenilor și din deficit până aproape de jumătate, mai precis la 14 puncte.

Imediat după pauză, orădenii au tras tare să rămână la distanță de U-Banca Transilvania, însă au reușit doar preț de trei minute.

Deși procentajele aruncărilor nu au fost grozave, echipa noastră s-a apropiat încet-încet până la doar două posesii (64-59), cu două minute rămase de joc.

Până la final, însă, doar Zeno a mai reușit să înscrie, o aruncare de trei puncte și două libere, astfel că echipa noastră pierde primul meci din cadrul Playoff-ului.

Seria continuă cu meciul 4, ce se va disputa miercuri, 10 mai, ora 20.15.

„Un meci foarte intens, de Playoff, în care noi am început cum am început… Nu avem nicio scuză pentru cum am început meciul, știam că ei sunt cu cuțitul la os și că vor da ceea ce au mai bun pentru a câștiga acest meci. Exact asta s-a întâmplat, din păcate nu ne-am ridicat la nivelul intensității jocului, în primul sfert a fost 26-9, ceea ce spune multe. Degeaba am reușit să le câștigăm pe celelalte trei, căci nu am reușit să ne apropiem. A fost un meci controlat în mare parte de Oradea, îi felicit pentru victorie și aștept meciul de miercuri”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

Meci 1: U-BT Cluj – CSM CSU Oradea 86-73
Meci 2: U-BT Cluj – CSM CSU Oradea 103-96
Meci 3: CSM CSU Oradea – U-BT Cluj 69-59

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.