Să înceapă raliul shopping-ului la Polus (P)

Cumpara si castigaPolus Center și Napoca Rally Academy le aduc clujenilor o nouă provocare. Începând de vineri, cumpărăturile din centrul comercial din inima Transilvaniei le aduc șansa de a câștiga un sejur la Rally Catalunya, în Spania, un sejur la Wales Rally, în Marea Britanie, sau unul dintre cele patru locuri la shakedown-ul Transilvania Rally.

Polus Center şi Napoca Rally Academy le-au pregătit clujenilor o nouă provocare plină de adrenalină. În perioada 6 mai 2016, ora 08:00 AM – 25 iunie 2016, ora 10:00 PM, cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin din Polus le aduc șansa clienților centrului comercial de a câștiga un sejur la Rally Catalunya, în Spania, un sejur la Wales Rally, în Marea Britanie, sau unul dintre cele patru locuri la shakedown-ul Transilvania Rally.

În plus, secțiunea răzuibilă a taloanelor de participare le aduc șansa de a câștiga pe loc unul din sutele de premii instant acordate de către partenerii loteriei publicitare: Yellow Store, Benvenuti, Mohito, Sofiaman, Andu, The Perfect Kitchen, Home Sweet Home gifts, Bigotti, Pada Murre, Decathlon, IQ, Opticris, Nobila Casa.

Tragerile la sorți pentru desemnarea fericiților câștigători ai marilor premii vor avea loc în data de 26 iunie 2016, ora 05.00 PM, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații, din incinta Polus Center.

Regulamentul loteriei publicitare se găsește pe www.poluscentercluj.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.