Pivariu, pe urmele lui Boc! Edilul din Florești a inspectat vineri personal lucrările întârziate la strada Eroilor și nu a găsit niciun muncitor pe șantier! Firma responsabilă a fost amendată

Primarul celei mai mari comune din România, liberalul Bogdan Pivariu, a efectuat vineri o vizită inopinată pe șantierul de pe strada Eroilor, fiind a doua oară când nu găsește activitate deloc pe acest șantier.

Se pare că tânărul primar Bogdan Pivariu a învățat ceva la capitolul imagine din activitatea de promovare de la mult mai experimentatul său coleg de partid, Emil Boc, care efectuează în mod constant vizite pe șantiere municipiului Cluj-Napoca pentru a verifica stadiul lucrărilor.

„Floreştiul are nevoie ca această arteră să fie modernizată ȋn cel mai scurt timp!

Pentru a creşte calitatea vieţii ȋn Floreşti, avem nevoie de parteneriate oneste şi eficiente. De când am preluat mandatul şi până la efectuarea unui inventar al tuturor proiectelor pe care le aveam deja ȋn derulare, am pornit de la premisa că toţi cei care şi-au ȋnsuşit rolul de parteneri ȋn dezvoltarea Floreştiului, sunt de buna credinţă.

Din păcate, ȋn această situaţie avem o realitate care este diferită de cea pe care mi-o doresc eu privind parteneriatul dintre administraţie şi colaboratori”, a declarat primarul Pivariu.

Concluzia primarului din Florești este că lucrările la strada Eroilor sunt întârziate, iar termenul a fost mult depășit, aria șantierului nu este delimitată corespunzător cu balize și bandă de avertizare și nu sunt respectate reglementările legale privind semnalizarea întregului șantier.

În plus, mare parte din borduri sunt dislocate, nu au fost tratate ȋn nici un fel scurgerile apelor pluviale, formându-se astfel bălţi pe carosabil, racordurile cu drumurile laterale nu au fost finalizate ȋngreunând astfel traficul foarte mult.

Firma responsabilă de lucrările de modernizare a străzii Eroilor din Florești a fost penalizată conform contractului și s-a emis o adresă prin care au fost evidențiate neregulile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.