Platformă de telemedicină, activată de Banca Transilvania

Divizia pentru Medici a Băncii Transilvania Cluj a realizat un parteneriat cu DataKlas eMedical privind realizarea unei platforme de telemedicină.

„Medicii antreprenori care doresc să ofere înainte consultaţii online pot apela la soluţia de telemedicină şi la soluţia de plată cu cardul a serviciilor medicale, oferite de DataKlas eMedical şi BT, prin Divizia Pentru Medici.

Primul pas este accesarea site-ului Divizia pentru medici / Telemedicina, unde sunt detalii despre DataKlas eMedical, aplicaţia de telemedicină, respectiv despre IPay BT, soluţia de plată online.

Telemedicina înseamnă accesul rapid de oriunde – prin telefon, calculator sau tabletă – la sfaturi medicale, asistenţă în cazul urgenţelor, respectiv monitorizarea în timp real a pacienţilor pe parcursul tratamentului. BT încurajează medicii antreprenori să implementeze modalităţi noi pentru colaborarea cu pacienţii.

Prin această facilitate, banca doreşte să contribuie la formarea unui comportament cât mai precaut şi responsabil în ceea ce priveşte sănătatea, prin întâlniri online cu medicii, pentru a primi sfaturi medicale şi pentru tratarea la timp a unor afecţiuni”, au transmis reprezentanții BT.

20.000 de cabinete, clinici şi spitale lucrează cu banca din Cluj. Principalii jucători de pe piața bancară din România, în funcție de active, sunt BT, BCR și BRD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.