Mesajul directorului TIFF înainte de ediția de pandemie: „Respectați regulile pe care le-am comunicat deja. Va fi ca la niciun alt TIFF”

Directorului Festivalului Internațional de Film Transilvania, Tudor Giurgiu, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook referitor la ediția de anul acesta, una în care vor fi respectate toate măsurile de distanțare socială impuse de autorități.

Giurgiu a declarat că nu vor fi petreceri duoă filme, nu vor fi adăugate scaune în plus, iar numărul maxim de persoane la o proiecție va fi de 500.

„Nu am invitații la deschidere. Nu mai sunt locuri. Nu mă căutați pentru așa ceva. Remember guys, max 500 persoane în Piața Unirii anul ăsta (față de 3000 anii trecuți). Când un film va fi sold-out (și deja sunt cazuri) nu mă mai sunați că e degeaba. Nimeni nu va pune vreun scăunel în plus. Cu 2 ore înainte de film, mai puteți încerca ticketingul online, poate vor mai apărea bilete disponibile last-minute. Nu vor fi petreceri înainte sau după filme. No HBO party. Respectați regulile pe care le-am comunicat deja. Ne va fi tuturor mai bine si ne vom simți în siguranță. Bucurați-vă de Cluj, de locurile faine din jurul orașului, o să aveți toată ziua la dispoziție să explorați/vizitați. Va fi ca la niciun alt TIFF. Ne vedem peste fix o săptămână!”, este mesajul lui Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.