Ploua la Bontida si anul acesta? Organizatorii Electric Castle si-au luat masuri de precautie pentru a evita un nou episod „mocirla de la Bontida”!

Desi au mutat festivalul din iunie in iulie, se pare ca Electric Castle nu va scapa „neudat” nici anul acesta, dar pentru aceasta editie cu numarul patru organizatorii si-au luat masuri de precautie pentru a evita un nou episod „mocirla de la Bontida” si au instalat aproximativ 5000 mp de zone podite si au refacut culoarele de acces cu pietris, totul pentru ca „electricii” sa se bucure de intreg confortul pe durata celor patru zile de festival.

electric castle 2016_2

„Deși ne-am dori să fie altfel, sunt șanse destul de mari ca în perioada Electric Castle să fie ploi. Intrăm și noi în categoria festivalurilor din Europa care au fost „udate” în acest an 🙂 Suntem însă foarte pregătiți: anul acesta avem 5000 mp de zone podite și culoare de acces. Veți putea ajunge în orice punct din festival pe alei de lemn, iar in camping s-au construit drumuri pietruite. În caz de nevoie putem interveni cu scoarță de copac, paleți și fân. Sfatul nostru este să fiți și voi pregătiți cu pelerine, cizme și haine mai groase pentru seară. Încă puțin și ne vedem la Castel!”, anunta organizatorii festivalului pe pagina oficiala de Facebook.

electric castle 2016

EC 2016

In ceea ce priveste drumul de acces pana la castel, organizatorii EC anunta ca cei care vor veni cu masinile personale vor avea un alt traseu decat cel initial, pe drumul din Rascruci, iar autobuzele vor circula pe aceeasi ruta ca si anul trecut, prin sat. Aceasta masura a fost luata pentru a se evita blocajele auto.

Autobuzele pleaca incepand de miercuri, de la ora 15:30, de la Sala Sporturilor „Horia Demian”, urmand sa circule non-stop pe toata durata festivalului pe ruta Cluj-Bontida, din 20 in 20 de minute. Pretul unui bilet va fi 7 lei.

  • 1. Autobuzele si masinile vor avea rute diferite pentru a se evita blocajele auto.
  • 2. Masinile vor merge spre festival folosind drumul din Rascruci, nu cel din Bontida ca pana acum. Drumul va fi semnalizat.
  • 3. Pentru fiecare intrare in parcare se plateste 15 lei. Avem aproximativ 4000 de locuri de parcare, dar noi va incurajam sa veniti cu autobuzul.
  • 4. Autobuzele pleaca de miercuri, ora 15:30, de la Sala Sporturilor Horia Demian si vor circula din 20 in 20 de minute, variind uneori in functie de fluxul de oameni.
  • 5. Pretul unui bilet este de 7 lei.
  • 6. Ultimul autobuz pleaca din Bontida luni la 12:30.

Traseul de acces spre Bontida

EC_harta_accese_1

Electric Castle 2016 va avea loc in perioada 13-17 iulie si aduce un line-up format din Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, RUSKO, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, MATISYAHU, Babylon Circus, NU:TONE B2B LOGISTICS, DJ Marky, Aba Shanti-I, Congo Natty (Rebel MC), Toddla T , LOUISAHHH!, Legowelt, Alternosfera,Urma, Macanache, DJ Shiver si multi altii.

Programul festivalului poate fi vazut AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.