Zonga devine aplicaţia oficială de muzică a festivalului Electric Castle 2016

Zonga, cea mai utilizată aplicaţie de muzică din România, a fost desemnată aplicaţia oficială de muzică a Electric Castle, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din România, care se desfășoară între 14 și 17 iulie la Castelul Banffy, din localitatea Bonţida, Cluj.

Zonga - aplicatia oficiala de muzica a festivalului Electric Castle-w1000-h1000

Cu ocazia festivalului de muzică de la Cluj, Zonga a lansat playlist-ul „Waiting for Electric Castle”, care poate fi accesat cu uşurinţă de pe toate dispozitivele: din browser, PC/MAC, mobil (Android / iOS / Windows Phone), tabletă sau Smart TV, oferind fanilor posibilitatea de a intra mai devreme în atmosfera de festival.

„Ne-am dorit ca anul acesta să le oferim fanilor muzicii electronice din România şi iubitorilor acestui festival posibilitatea de a intra mai devreme în spiritul Electric Castle. Playlist-ul este realizat în colaborare cu echipa Electric Castle şi are, în acest moment, peste 100 de melodii dintre cele mai populare piese ale artiştilor care vor concerta la ediţia de anul acesta a festivalului”, spune Sergiu Biriş, CEO Zonga.

Lansarea noului playlist le aduce fanilor muzicii electronice şi oportunitatea unui concurs realizat de Zonga în colaborare cu Electric Castle. Astfel, toţi utilizatorii care descarcă aplicaţia şi dau „follow” playlist-ului „Waiting for Electric Castle” pot câştiga 10 premii constând în abonamente Zonga Premium pentru 3 luni. Acest lucru înseamnă acces garantat la peste 30 de milioane de melodii la calitate audio HD, posibilitatea de a le asculta de pe toate device-urile, descărcarea melodiilor şi ascultarea lor chiar şi în lipsa unei conexiuni la Internet şi fără a fi întrerupte de reclame. Pentru detalii accesaţi urmatorul link: http://bit.ly/29SPpVE.

„Playlist-ul dedicat ediţei de anul acesta a Electric Castle este unul dintre cele peste 3 milioane de playlist-uri disponibile în aplicaţia Zonga. Ne așteptăm ca playlist-urile să devină canale de muzică dinamice, unde utilizatorii să revină pentru a primi mereu noutățile în materie de melodii și artiști. De aceea, pentru Zonga, playlist-ul «Waiting for Electric Castle» este și un mic test în această direcţie. Ne dorim astfel să atragem cel puțin 1.000 de urmăritori pentru acest playlist, deoarece considerăm că opţiunea «Urmăreşte/Follow» constituie o funcţionalitate foarte importantă pentru viitorul Zonga”, precizează Sergiu Biriş.

Zonga va fi prezentă la Electric Castfel pe toată perioada festivalului, în cadrul unui stand special amenajat în zona „Tech World”. Aici, membrii echipei Zonga vor oferi vizitatorilor posibilitatea să descopere aplicaţia şi să asculte melodiile preferate sau playlist-urile Zonga.

Despre Zonga

Zonga este cea mai utilizată aplicaţie de muzică din România, lansată în 2012 de către echipa Trilulilu din dorința de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a se bucura legal de muzica și artiștii lor favoriți, oricând și oriunde s-ar afla. Prin parteneriatele încheiate cu principalele case de discuri internaționale și locale, precum Universal Music, Sony Music, Warner Music, Roton şi Cat Music, dar şi cu mii de artişti independenţi, Zonga oferă acces legal la peste 30 de milioane de melodii la cea mai înaltă calitate, de la peste 2,4 milioane de artişti din toată lumea.

În prezent, aplicaţia Zonga are aproape 1.3 milioane de utilizatori care pot să asculte oricând muzica preferată direct de pe Internet, să descopere artiști, melodii și albume noi, fără să mai fie nevoiţi să facă download la melodii sau să le copieze de pe un dispozitiv pe altul. De asemenea, în funcție de istoricul ascultărilor și de genurile preferate, utilizatorii vor primi recomandări personalizate pentru a descoperi melodii noi. Catalogul este actualizat continuu cu cele mai noi melodii oficiale, de îndată ce acestea sunt disponibile pentru streaming. Aplicația este disponibilă pe toate dispozitivele: din browser, PC/MAC, mobil (Android / iOS / Windows Phone), tabletă sau Smart TV, playlist-urile și preferințele fiind sincronizate automat între ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.