PNL Cluj a folosit studenti platiti cu 15 lei pe post de „aplaudaci” pentru Crin Antonescu

Aproximativ 25 de studenti clujeni din campusurile si caminele studentesti au fost momiţi cu 15 lei pentru a umple Casa de Cultura a Studentilor la prezentarea candidatilor PNL la europarlamentare, din 12 aprilie 2014.crin antonescu la cluj

Potrivit evz.ro, un timisorean a demascat manevrele liberalilor clujeni, care au folosit studenti ademeniti cu 15 lei si adusi la mitingul electoral de lansare a candidatilor la europarlamentare pentru a-l aplauda pe liderul PNL, Crin Antonescu, desfasurat pe 12 aprilie. „Am fost luați din cămine și plătiți cu 15 lei ca să mergem să scandăm pentru Crin”, a povestit studentul, care a decis sa-si pastreze anonimatul.

Unul dintre liderii organizatiei de tineret a PNL Cluj-Napoca, care s-a prezentat Alex Andrei, a racolat studenti din caminele Universitatii „Babes-Bolyai”, cu permisiunea conducerii de a se plimba prin campus si de a intra in camere.

Pentru 15 lei de caciula, studentii au fost pusi sa ii scandeze numele „la comanda” lui Crin Antonescu si sa ii aplaude fiecare aparitie pe scena.

„Joi, cu două zile înaintea mitingului electoral, ne-am trezit în cămin căutați de un tip de la Tineretul Liberal, Alex Andrei, cum apare pe Facebook, care a mers prin camere și a întrebat cine vrea să vină la manifestație, că va fi plătit cu câte 15 lei. Sâmbătă, la ora stabilită, ne-am prezentat în fața Casei de Cultură a Studenților. Aici ne-a preluat un coleg de partid al lui Alex, Victor, și ne-a poziționat în mijlocul sălii, undeva mai în spate, pe locurile care nu erau ocupate de delegațiile venite din alte localități . Eram vreo 25 de studenți”, a povestit sursa noastră.

Liberalii i-au invitat pe studenti la o petrecere in clubul My Way, unde acestia si-au primit cei 15 lei, dar si tichete valorice pentru bauturi, totul pentru a le arata avantajele vietii de tanar liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.