Polițiștii „au spart” o petrecere în Vama Veche: „Dacă nu vă conformați acum, închidem Vama și nu o mai prindeți vara asta”

Sute de tineri din România au sărbătorit 1 mai pe plaja din Vama Veche, dar nu pentru mult timp. Polițiștii au apărut și au închis petrecerea de pe plajă.

Tradiția tinerilor de a sărbători 1 mai la Vama Veche a fost posibilă în acest an. Tinerii au mers și au petrecut pe plajă, ascultând muzică și bucurându-se de câteva momente de normalitate. Aceste clipe nu au durat mult, deoarece poliția și-a făcut prezența și au oprit petrecerea.

Tinerii nu au mai ținut cont de distanțarea socială și de purtarea măștii de protecție, iar din acest motiv polițiștii au oprit muzica și i-au îndemnat să meargă spre cazare.

Potrivit Digi24, polițiștii au spus că dacă tinerii nu se conformează, vor închide Vama Veche, iar anul acesta nu se vor mai putea bucura de plajă.

Anul trecut, tinerii nu au putut ajunge în Vama Veche din cauza restricțiilor impuse în contextul stării de urgență, dar se pare că anul acesta oamenii au fugit repede spre vamă pentru a se distra alături de prieteni, la apusul soarelui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.