Poliția Animalelor oferă salarii uriașe pentru agenţi

Noua structură a Poliției Animalelor înființată de fostul ministru de Interne, Marcel Vela, are o concurență pentru toate posturile.

Salariile celor care vor ocupa posturile din aceastră structură pot ajunge și la 6-7.000 de lei. Polițiștii cu vechime cred că resursele umane și logistrice ar trebui folosite pentru a rezolva alte probleme ale statului, scrie AlephNews

Cu atât mai mult cu cât legislaţia pentru pedepsirea celor ce maltratează animale există din 2004. Iar anumite fapte atrag chiar sancţiuni penale, nu doar contravenţionale.

„Ajungând peste noapte poliţişti, ei vor beneficia şi de vechime în specialitatea studiilor absolvite, adică de medicină veterinară, şi vor obţine şi gradul de comişar şef, cel mai probabil. Putem vorbi chiar şi de salarii de 6-7.000 de lei pentru un comisar şef cu funcţie de conducere, în timp ce pentru agent salariul va fi undeva la 3.500 de lei”, spune Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL.

Cosmin Andreica mai crede că ar putea intra în sistem medici veterinari care nu sunt bine pregătiți, dar au găsit în Poliţia Animalelor o oportunitate,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.