Politicienii clujeni sunt chemati la o miuță pe Cluj Arena. Banii din bilete vor fi donati familiei clujencei care a murit in accidentul din Muntenegru

cluj arenaPoliticienii clujeni si presa locala sunt chemați la o miuță pe Cluj Arena, iar banii strânși din bilete urmând să fie donați familiei clujencei Aurora Morar, cea care a murit în tragicul accident din Muntenegru.

„Subsemnații Marius Andreica și Radu Sporiș, în calitate de membri în Consiliul de Administrație al SC Cluj Arena, propunem: Organizarea unui Campionat de Fotbal de către SC Cluj Arena SA între instituțiile clujene (Consiliul Județean Cluj și Primăria Cluj-Napoca), Presa Locală și Partidele Politice Locale în scopul strângerii de fonduri pentru familia Morar, aflată în autocarul morții din Muntenegru, unde au murit 18 români. Clujeanca Aurora Morar se afla în autocarul care s-a prăbușit în prăpastia de 40m și a decedat strivită de o stâncă, iar fiica acesteia Loredana Morar se află printre cei 29 de răniți, fapt pentru care ne dorim ca prin cumpărarea de bilete la acest campionat de fotbal clujenii să sprijine financiar această familie îndurerată”, se arată în adresa trimisă către directorul Cluj Arena, Radu Rațiu.

Meciul de fotbal al „vedetelor” din politica locala ar urma să se desfășoare pe stadionul din Parcul Mare, iar biletele să coste 3 lei pentru copii și 5 lei pentru adulți. „Banii strânși din vânzarera biletelor vor fi donați familiei Morar”, se mai arată în documentul citat.

Invitația va fi trimisa Consiliul Județean Cluj, Primăriei Cluj-Napoca, Presa locală, PSD Cluj, PNL Cluj, PDL Cluj, UDMR Cluj, PPDD Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.