„U” Mobitelco BT a fost desemnat club de utilitate publica

Mihai Silvasan - U MobitelcoEchipa de baschet masculin „U” Mobitelco BT Cluj a obtinut, miercuri, statutul de club de utilitate publica, printr-o hotarare de Guvern. Aceasta numire a venit ca urmare a investitiile derulate in ultimii ani si atragerea copiilor spre sport.

Astfel, este recunoscuta activitatea clubului in dezvoltatea baschetului, precum si impactul social deosebit al actiunilor noastre.

„Este o recunoastere a faptului ca de ani de zile luptam pentru dezvoltarea baschetului, atat la nivel de juniori, cat si la nivel de seniori. Suntem un ONG non-profit, care avem 500 de copii legitimati. In acest sezon am avut 16 echipe inscrise in Campionatul National de Juniori, plus 4 echipe la babybaschet si 5 la minibaschet. In ultimii 5 ani am adunat 18 medalii, dintre care 8 de aur, trei de argint si sapte de bronz. Cred ca modul cum am dezvolat clubul, de la copii pana la juniori si seniori, ne-a ajutat sa obtinem statutul de club de utilitate publica. Faptul ca „U” Mobitelco este club de utilitate publica ne va ajuta sa accesam mai usor bani de la minister, dar si sa accesam fonduri europene. Noi ne vom vedea in cotinuare de treaba, iar daca vom primi bani de la stat va fi cu atat mai bine. Cu siguranta, vom continua sa dezvoltam baschetul la toate nivelurile”, a declarat managerul general al clubului, Mircea Cristescu, pentru site-ul oficial u-mobitelco.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.