PNL Cluj „urecheaza” primaria pentru inundatiile care se produc in oras dupa fiecare ploaie

Majoritatea intersectiilor si strazilor din Cluj-Napoca devin adevarate rauri si iazuri dupa fiecare ploaie, lucru ce a fost taxat de reprezentanti ai PNL Cluj printr-un comunicat. Acestia „urecheaza” municipalitatea pentru faptul ca sunt cheltuiti aparent inutil, intr-un an, aproximativ 200.000 de lei pentru curatarea rigolelor.

inundatie cluj
Foto PNL Cluj-Napoca

„Din banii clujenilor, Primăria Cluj-Napoca plăteşte anual zeci de mii de euro pentru întreţinerea, curăţarea şi decolmatarea rigolelor de colectare a apelor pluviale și a cursurilor de apă. Efectul? La fiecare ploaie torenţială, apa inundă străzile orașului și ajunge ușor până la glezne. Traficul este imediat sufocat și până nu se îndreaptă vremea, este o adevărată aventură să șofezi prin oraș sau chiar să mergi pe jos”, transmit cei de la PNL Cluj într-un comunicat de presă.

Intre zonele vizate, PNL Cluj-Napoca puncteaza trecerea de pietoni de pietoni aflată la baza bretelei de urcare din drumul european E60 spre Mănăştur, strada Scorţarilor, intersecţia Calea Turzii cu Observatorului şi Piaţa Mihai Viteazul.

„Situaţia devine deosebit de periculoasă mai ales pentru cei care nu cunosc zona şi se trezesc brusc că mașina se oprește în apa care depăşeşte nivelul roţilor. Riscul unui accident grav creşte considerabil. La fel se întâmplă în multe alte zone din oraş, doar că şoferii s-au obișnuit și cunosc locurile unde carosabilul este inundat rapid”, mai precizeaza acestia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.