Polițiștii clujeni au confiscate haine și băuturi contrafăcute în valoare de peste 80.000 euro

Poliția din Cluj a reținut un bărbat pentru 24 de ore, în urma unor percheziții efectuate în Cluj-Napoca și Florești, pentru comercializarea unor produse contrafăcute pe raza județului Cluj.

Polițiștii din cadrul Serviciului  de Investigare a Criminalității Economice au efectuat, marți, patru percheziții domiciliare pe raza municipiului Cluj-Napoca și în Florești, pentru documentarea activității infracționale a cinci persoane.

Conform polițiștilor, în perioada 2018 – 2019, cei în cauză ar fi comercializat diferite tipuri de produse contrafăcute pe raza județului Cluj.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate bunuri în valoare de peste 80.000 de euro (produse cosmetice, textile, băuturi alcoolice), precum și 770 de euro și peste 32.000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și contrabandă, faptă prevăzută de art. 270, alin.3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal”, transmite IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate de către polițiști.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.