Poliţiştii clujeni au reţinut 14 persoane într-o săptămână

În ultima săptămână, 14 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni au fost reținute pentru 24 de ore de către polițiștii din Cluj-Napoca. Ulterior reținerii, 8 persoane au fost arestate preventiv, iar 6 au fost plasate sub control judiciar.

În perioada 6-12 noiembrie a.c., în urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, 14 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Cei în cauză sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, tâlhărie, loviri sau alte violențe etc.

În urma reținerii acestora de către polițiști, față de 8 persoane a fost dispusă măsura arestării preventive, ceilalți fiind puși sub control judiciar.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru menținerea unui climat de siguranță, fiind luate măsuri ferme față de cei care încalcă legea.

Acțiunile preventive, cu efective mărite, sunt intensificate pe raza municipiului, pentru prevenirea faptelor antisociale

De exemplu,  la data de 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au organizat și desfășurat o acțiune, cu efective mărite, pe raza de competență.

Astfel, în intervalul 02:00-05:00, polițiștii au acționat în scopul descurajării comiterii de infracțiuni stradale, a furturilor din locuințe, precum și a transporturilor ilicite de mărfuri.

În acțiune au fost angrenați și polițiști din cadrul celorlalte secții de poliție urbane, polițiști rutieri, precum și polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.000 de lei, majoritatea fiind pentru nerespectarea regimului rutier. De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere și 1 certificat de înmatriculare.

Acțiunile preventiv-reactive ale polițiștilor vor continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.