Polus Wedding Days la cea de-a doua ediţie, debutează în weekend-ul iubirii

In perioada 14-16 februarie, clujenii sunt invitati la cea de-a doua editie a Polus Wedding Days, eveniment organizat de agenţia de publicitate Publisys, în parteneriat cu centrul comercial Polus Center Cluj.

polus wedding days

Polus Wedding Days este un eveniment special care va oferi mai mult decat o mana de ajutor celor ce se afla in cautarea „ingredientelor” pentru ziua cea mare. Acesta este o expozitie profesionistă ce reuneste sub aceasi umbrela companii specializate în organizarea de nunţi şi evenimente festive. Grijile mirilor vor fi preluate de catre profesionisti in domeniul nuntilor, oferindu-le acestora, timpul si linistea, atat de necesare inaintea unui astfel de eveiment.

Evenimentul oferă publicului său ţintă produse şi servicii de profil printre care amintim: agenţii-full service, bijuterii, îmbracăminte ocazională de eveniment, cosmetice şi saloane de înfrumusetare, florării, servicii de entertainment, catering, etc. În cadrul târgului din 14-16 februarie de la Polus Center, se vor desfasura programe artisitce (cvartete, solisti, ansambluri artistice) cat si concursuri cu premii şi multe surprise pe gustul publicului. Mai multe informaţii puteţi găsi pe pagina oficială a evenimentului: www.polusweddingdays.ro, dar si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/PolusWeddingDays

Programul evenimentului este de vineri pana duminca, intre orele 10 – 22, iar accesul in cadrul targului este gratuit. Pe parcursul intregului eveniment, vor fi organizate mai multe concursuri cu premii, pentru a celebra cum se cuvine sarbatoarea iubirii.

Polus Wedding Days este un eveniment organizat de catre profesionisti cu o experienta de peste 20 de ani in organizarea de targuri si expozitii: Publisys – agenţie de publicitate full-service si Polus Center cel mai mare centru comercial din Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.