Poștaș infectat cu coronavirus, internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj. A livrat pensii și alocații la sute de familii

O angajată a Poștei Române a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, fiind depistată cu Covid-19.

Este vorba despre o femeie factor poștal, care deservește localitățile clujene Tritenii de Jos, Clapa, Triteni Hotar și Pădureni.

Aceasta a fost internată duminică la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj Napoca, după ce de miercuri, 15 aprilie 2020, se afla în izolare la domiciliu.

„La nivelul celor 4 sate au fost identificate 250 de gospodării unde factorul poștal a livrat pensiile sau alocațiile de stat pentru copii, în ultimele două săptămâni.

Respectivii cetățeni, care au interacționat cu factorul poștal, au fost incluși în baza de date a Direcției de Sănătate Publică și vor fi apelați telefonic de reprezentanții DSP Cluj, pentru a fi îndemnați să rămână la domiciliu sau pentru alte formalități.

Îi rugăm pe toți cetățenii comunei noastre care au interacționat cu factorul poștal identificat cu Covid-19 să rămână în izolare, la domiciliu, pentru următoarele 2 săptămâni”, a transmis primarul comunei Tritenii de Jos, Valer Sașa, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.