Poveștile de dragoste celebre de la Hollywood

Poveștile de dragoste țin capul de afiș al presei de peste Ocean și multă lume este interesată să afle detalii despre viețile private ale actorilor. 

Așadar, în rândurile următoare iată patru relații de dragoste cunoscute de la Hollywood:

1. Ben Affleck și Jennifer Lopez – Una dintre cele mai mediatizate relații de la Hollywood este cea dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez. Cei doi s-au cunoscut la începutul lui 2022, pe platoul de filmare de la Gigli, când Jennifer era căsătorită încă. Ea a divorțat însă câteva luni mai târziu și a început o relație cu Ben Affleck. În noiembrie 2002, cei doi chiar s-au logodit. Câteva luni mai târziu însă, între cei doi au început să apară tensiunile, iar în septembrie 2003 cuplul a anunțat că nunta se amână din cauza atenției uriașe din partea presei. Cei doi s-au despărțit în cele din urmă în ianuarie 2004. La 17 ani distanță, în 2021, Ben si Jennifer și-au reluat însă relația. Deși inițial au încercat să țină relația departe de ochii presei, actorii au fost văzuți tot mai des împreună, iar la un moment dat Jennifer a purtat inclusiv un lănțișor cu numele lui Ben, iar apoi au început să se afișeze tot mai adesea în public. În aceste condiții, Ben Affleck și Jennifer Lopez formează în acest moment poate cel mai mediatizat cuplu de la Hollywood.

2. Jennifer Tilly și Phil Laak – Jennifer Tilly este o actriță nominalizată la gala Premiilor Oscar după rolul făcut în filmul Bullets over Broadway și are o relație de durată cu unul dintre cei mai cunoscuți jucători de poker din istorie, Phil Laak. Un nume foarte apreciat de pasionații de jocuri poker, care a obținut premii de peste 3 milioane de dolari la turneele LIVE și are în palmares și o brățară WSOP. Povestea lor de dragoste a fost intermediată, practic, tot de jocul de poker. Cei doi s-au cunoscut la World Poker Tour Invitational 2004 din Los Angeles, un turneu câștigat de Phil Laak. Jennifer a fost cea care l-a abordat și i-a spus că își dorește să joace poker precum el. Actrița cunoscută și pentru rolurile din filmele Chucky a dezvoltat o adevărată pasiune pentru poker cu ajutorul lui Phil Laak și a devenit jucătoare profesionistă începând cu 2005, participând la numeroase turnee importante. Iar relația dintre cei doi a evoluat de la un an la altul. Chiar dacă nu s-au căsătorit încă, ei formează un cuplu important, iar Jennifer Tilly a reînceput să fie prezentă în actorie, în diverse seriale.

3. Leonardo DiCaprio și Camila Morrone – Leo DiCaprio este recunoscut pentru numeroasele relații pe care le-a avut în ultimii ani. În prezent el se întâlnește cu Camila Morrone, pe care presa americană o numește „fiica vitregă” a lui Al Pacino. Leo și Camila s-au cunoscut în 2017, iar ea este mai tânără cu 23 de ani decât renumitul actor. Își țin însă relația departe de ochii presei, astfel că nu este clar momentul în care a început. Primele informații despre relația lor au apărut în decembrie 2017, iar în ianuarie 2018 au fost surprinși împreună în vacanță. În perioada următoare au făcut mai multe vacanțe împreună și au mers și la diverse evenimente sportive, printre care meciuri din Champions League ori de la turneul de tenis de la US Open. În cele din urmă, Camila a recunoscut relația și a vorbit despre diferența lor de vârstă. „Au fost multe relații în istoria Hollywood-ului în care a existat o diferență de vârstă mare. Cred că fiecare trebuie să întâlnească pe cine dorește”, a declarat Camila, conform Harpers Bazaar.

4. Matt Damon și Luciana Barroso – O relație foarte veche de la Hollywood este cea dintre Matt Damon și argentinianca Luciana Barroso. Aceștia s-au cunoscut în timp ce actorul filma Stuck on You, în Miami, în aprilie 2003. Logodna dintre cei doi a fost anunțată în septembrie 2005, iar căsătoria a avut loc în New York, în decembrie 2005. Cei doi au o relație foarte bună și au trei fete împreună, născute în 2006, 2008 și 2010. De asemenea, mai au și o fată din cealaltă căsnicie a Lucianei, dar Matt Damon a declarat că o consideră ca și cum ar fi fiica sa. Matt Damon și-a ținut tot timpul viața privată departe de ochii presei și cei doi au o căsnicie foarte liniștită. Luciana a dezvăluit că lucra ca barman în momentul în care l-a cunoscut pe Matt și că actorul s-a refugiat în spatele barului pentru a scăpa de numeroșii fani care l-au recunoscut. Cei doi au discutat și din acest punct până la o relație nu a mai fost mult. Pe lângă faptul că a fost barman, Luciana a mai lucrat ca designer de interior și însoțitoare de zbor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.