Prefectul Mircea Abrudean, reconfirmat pozitiv la al doilea test COVID-19 și va rămâne internat la Spitalul de Boli Infecțioase alături de familie

Prefectul Mircea Abrudean, alături de soția și copilul său, au ieșit pozitiv la al doilea test de coronavirus, astfel că vor mai rămâne internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (SCBI), după care intră în izolare la domiciliu.

„În cursul serii de 3 iulie am fost cu băiețelul nostru, de nouă luni, la Unitatea de Primire a Urgențelor UPU Pediatrie, pentru că avea febră, care am crezut inițial că are legătură cu ieșitul dințișorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo amigdalită.

Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare Covid-19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 4 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat și eu, și soția mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici.

Ne vom interna cu toții la SCBI. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către Direcția de Sănătate Publică Cluj. Consider că este extrem de importantă transparența, așa cum am procedat și până acum în comunicarea publică.

Vreau să îi îndemn încă o dată pe toți clujenii să fie responsabili, să se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoială existența acestui virus, să se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmații.

Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum și sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă. Vă doresc tuturor multă sănătate și succes în tot ceea ce faceți. Vă voi ține la curent cu evoluția situației”, declarat prefectul Clujului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.