PREMIERA! Creatorul fenomenului ZUMBA, Beto Perez, pentru prima data in Romania, in octombrie, la Cluj-Napoca

Lantul de sali de sport Gimmy il aduce la Cluj-Napoca pe creatorul fenomenului global ZUMBA, Beto Perez, in cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 26 octombrie si va fi gazduit de EXPO Transilvania.

beto perez

Columbianul in varsta de 44 ani, Beto Perez, este una dintre cele mai importante vedete ale fitness-ului mondial si vine pentru prima data in Romania, la Cluj-Napoca, unde va sustine un masterclass de 4 ore pentru iubitorii acestui program de aerobic.

„Pe 26 octombrie, Clujul va fi punctul principal pe harta mondiala Zumba. Ne bucuram ca am reusit sa convingem echipa de profesionisti din jurul domnului Beto Perez ca suntem in stare sa organizam un eveniment de asemenea proportii. Dedicam acest eveniment Romaniei, tuturor instructorilor si fanilor Zumba, tuturor celor ce cred in valorile sportului! Ii asteptam pe toti la Cluj pe 26 octombrie ca sa ii aratam domnului Perez ca Romania il respecta si iubeste! Dorinta noastra, a organizatorilor, este sa popularizam prin acest eveniment si mai tare in Romania valorile Zumba”, a declarat pentru ziardecluj.ro Liviu Alexa, proprietarul Gimmy Romania, organizatorul evenimentului.

Pe langa masterclass-ul sustinut de Beto Perez, organizatorii l-au invitat si pe Dennis Thomsen, ambasadorul stilului Masala Bhangra, un work-out bazat pe energia pozitiva a stilului Bollywood revarsata pe elementele dansului traditional Bhangra.

Show-ul va fi incheiat de argentinianul Fernando Gorini, inventatorul antrenamentului Steel Tonic.

Biletele pot fi achizitionale de la receptia salilor de sport Gimmy din Polus Center si cartierul Gheorgheni, la pretul de 69 lei. Sau pot fi comandate prin e-mail la adresa [email protected] sau la numerele de telefon: 0735703333 / 0734417777.

Ce este ZUMBA?

Zumba este practic rezultatul unui „fericit accident”, asa cum descrie insusi fondatorul intregului concept. In 1986, Beto Perez, instructor de fitness in orasul sau natal Cali, Columbia, si-a uitat caseta cu muzica sa clasica pentru cursul de aerobic pe care il preda. Solutia pe care a gasit-o a fost sa utilizeze muzica pe care o avea la dispozitie în acel moment si pe care o asculta de obicei in masina (salsa si merengue), improvizand un program de aerobic iesit din tiparele traditionale. Intrucat acea sedinta de dance-fitness a avut un impact extraordinar printre cursanti, Beto a concretizat ideea intr-un nou program revolutionar de fitness, intitulat „Zumba Fitness Party”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.