PREMIERĂ: Multiplul campion mondial la kickbox, Albert Kraus, seminar susținut la MMA Transilvania din Cluj!

Iubitorii sporturilor de contact și sportivii din cadrul Clubului Sportiv MMA Transilvania au avut oportunitatea de a asista joi, 4 mai, la un seminar de kickbox susținut de multiplul campion mondial Albert Kraus, olandezul în vârstă de 36 ani cu o experiență de 20 ani în kickboxing și care în 2002 a devenit campion în K1 MAXX.

Cel poreclit „The Hurricane” pentru stilul său rapid de luptă le-a predat tinerilor de la MMA Transilvania o adevărată lecție de kickbox, urmărindu-le atent fiecare mișcare și oferindu-le câteva secrete și noțiuni utile din acest stil de luptă în care s-a format. Aproximativ 30 de tineri entuziaști de toate vârstele au luat parte la acest seminar și l-au urmărit cu mare atenție pe campion și au încercat să îl impresioneze cu loviturile și mișcările lor. 

Albert Kraus și-a început cariera de luptător în 1997, cochetând câțiva ani cu boxul profesionist, unde a avut un palmares de cinci victorii din tot atâtea meciuri, din care 4 prin KO, după care a trecut la kickboxing, având un palmares de peste 100 de meciuri, din care 88 de victorii (48 prin KO), 25 de înfrângeri și 3 egaluri, conform wikipedia.org.

Singurul român pe care l-a întâlnit în ring a fost Marius Tiță, de două ori, pe care l-a învins de fiecare dată. Primul meci a fost în 21 iunie 2011, în cadrul galei SUPERKOMBAT de la București, învingându-l pe Tiță prin KO, iar al doilea meci a fost în 16 octombrie 2015, în cadrul galei ACB KB 3 de la Sibiu.

În prezent, Kraus luptă pentru echipa Super Pro Gym în divizia greilor, „GLORY”, în care mai participă și clujeanul Benny Adegbuyi.

eClujeanul.ro a fost singura publicație din Cluj-Napoca care a luat parte la acest seminar și vă oferă o galerie foto. 

VIDEO

Albert Kraus îi va urmări pe sportivii care vor lupta în cadrul ediției a 6-a a Galei UFT de MMA și Kickbox, care va avea loc vineri, 5 mai, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Titluri deținute de Kraus:

Gala UFT, ediția a 6-a, vineri, 5 mai, de la ora 19:30, la Sala Sporturilor „Horia Demian”

Main-event-ul galei va fi meciul pentru Centura Transilvaniei la Kickbox, disputat între Flavius Boiciuc, detinatorul centurii și Cibu Adrian, câștigătorul Piramidei la 80 kg, de la Deva.

În cadrul aceluiași eveniment se vor defășura și meciuri incendiare de arte marțiale mixte, fiind pusă în joc Prima Centura UFT, la categoria -77kg pe reguli de MMA, pentru care se vor lupta Ion Surdu și Mihai Vasile

Fanii sporturilor de contact sunt așteptati în număr cât mai mare să își susțină favoriții! Vor lupta cei mai buni luptători din Cluj, din Transilvania, dar și din Olanda, Anglia, Moldova sau Germania.

La ediția anterioară am fost 2700 de persoane în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar acum vor fi invitați nume mari din cele mai importante promoții de arte marțiale din lume!

additional reading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.