Imagini de colecţie cu „Generaţia de Aur”, la antrenament, pe Cluj Arena!

Fostele glorii ale „Generaţiei de aur” care au scos în stradă mii de români au revenit acolo unde s-au consacrat, pe „dreptunghiul verde”, iar vineri după-amiază, 15 iunie, au efectuat primul antrenament oficial pe gazonul unde astăzi de la ora 19:00 vor disputa meciul demonstrativ împotriva celor de la Barcelona Legends, în cadrul primei ediţii a Sports Festival.

Gică Popescu, Dorinel Munteanu, Gică Mihali, Adrian „Cobra” Ilie, Miodrag Belodedici, Florin Răducioiu, Ioan Ovidiu Sabău, Gică Mihali, Cristi Chivu, Costel Gâlcă, Ionuţ Lupescu, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Iosif Rotariu, Ilie Dumitrescu, Ionel Ganea, Tibor Selymes, Basarab Pamdiro sau Cosmin Contra au transpirat serios la antrenamentul de ieri, au alergat, s-au bătut pentru fiecare minge şi au demonstrat că încă sunt în formă.

Gheorghe Hagi nu a participat la antrenamentul de vineri seara, el sosind la Cluj-Napoca abia astăzi şi va fi pe teren la meciul din această seară.

Antrenorul „Generaţiei de aur” va fi Victor Piţurcă.

Printre numele mari care vor îmbrăca tricoul Barca Legends se numără Eric Abidal, Juliano Beletti, Jose Edmilson, Jon Andoni Goikoetxea sau Miguel Angel Nadal.

Gică Popescu și Gică Hagi, foști jucători ai Barcelonei, vor evolua câte o repriză pentru Generația de Aur și una pentru Barca Legends.

Partida demonstrativa are loc în cadrul primei ediţii a Sports Festival, care se desfăşoară între 14 şi 17 iunie în Cluj. Pe lângă meciul legendelor din fotbal, evenimentul mai are partide de gală din tenis, în care au evoluat Goran Ivanisevic, Andrei Pavel, Mark Bryan, Florin Mergea, Adrian Ungur şi Cristi Chivu. În plus, cei prezenţi la festivalul din acest weekend vor putea participa la întreceri de amatori din foarte multe sporturi, în zonele amenajate în preajma stadionului Cluj Arena şi a Sălii Polivalente.

GALERIE FOTO © Lion Adrian / eClujeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.