Spectacol de tenis cu zâmbetul pe buze în primul meci demonstrativ de la Sports Festival! Goran Ivanisevic, one man show în Sala Polivalentă! FOTO

Tenis cu zâmbetul pe buze şi multă voie bună, astfel putem descrie primul eveniment major din cadrul Sports Festival. Demonstrativul de tenis a avut trei meciuri, însă scorurile au contat mai puţin.

În primul meci s-au întâlnit Andrei Pavel cu fostul lider mondial şi câştigătorul Wimbledon în 2001, Goran Ivanisevic. Un meci de încălzire pe care Pavel l-a câştigat cu un sec 4-2 / 4-2, dar Ivanisevic a făcut spectacol şi a demonstrat că este un entertainer adevărat, schimbând terenul în timpul meciului şi invitând un copil de mingi să joace în locul său.

În al doilea meci al serii, Andrei Pavel a făcut echipă la dublu cu fostul căpitan al naţionalei de fotbal, Cristi Chivu, împotriva lui Mike Bryan, fost lider mondial în proba de dublu alături de fratele său geamăn, Bob, care a făcut echipă cu fotbalistul de la Barcelona Legends, Miguel Angel Nadal. „Cuplul” Bryan/Nadal s-a impus cu 11-9, iar Ivanisevic a oferit faza serii când a intervenit în timpul meciului când Chivu era la serviciu şi avea probleme să trimită peste fileu. Croatul a vrut să îi de-a o mână de ajutor românului şi s-a aşezat pe fileu, care a cedat, iar meciul a fost întrerupt câteva minute până la remediere.

Ultimul demonstrativ de tenis a dus faţă în faţă perechile formate din Adrian Ungur şi Florin Mergea, respectiv Mike Bryan şi Goran Ivanisevic, fiind cea mai disputată confruntare.

Ivanisevic s-a dat din nou în spectacol şi a oferit câteva momente amuzante spre deliciul publicului, invitând o fetiţă dintre copiii de mingi să joace în locul lui şi a făcut chiar pe arbitrul. Ungur și Mergea s-au impus la final cu scorul de 7-5, 4-6, 10-5, într-un meci în care câștigători au fost spectatorii.

Momentul festiv l-a adus în prim-plan pe cel mai mare jucător român de tenis din toate timpurile, Ilie Năstase, acesta premiindu-i pe participanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.